Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Het is lastig om te bedenken waar we moeten beginnen over de Samsung Gamaxy S6. Er is gewoon zoveel goeds over te vertellen. Misschien wel de beste verbetering ten opzichte van de S5 is de kwalitatieve bouw. In plaats van plastic is er nu gekozen voor een metalen framewerk. Dit in een haast onmogelijk dunne 6.8mm.

Ook het scherm heeft een enorme upgrade achter de rug. Het is nog steeds 5.1inch en nog steeds Super AMOLED. Dat betekend dat het afbeeldingen kan tonen die zo scherp en echt lijken dat het haast lijkt of ze de wereld inlopen. Het is nu mogelijk om met de super scherpe 1440 x 2560 QHD resolutie met een pixel dichtheid van 577 pixels per inch te werken.

De telefoon heeft een hoop meer power dan zijn voorganger en is voorzien van een 2.1GHz octa-core Exynos 7420 processor. Er zit ook 3GB RAM in de telefoon en zelfs de scherpe camera van de S5 is nog verder verbeterd met een 16 megapixel sensor en optische stabilisatie.

Het is een adembenemende smartphone, zeker voor de prijs met een geweldig snelle Cat.6 4G ondersteuning. De batterij oogt misschien wat klein met maar 2550 mAh, er is wel ondersteuning voor draadloos opladen wat alles weer goedmaakt!

© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch