Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Een 5.7-inch scherm staat niet goed bij elke telefoon, toch is de Samsung Galaxy Note 4 buitengewoon goed uitgerust en voorzien van vele features. Om te beginnen is het niet slechts een groot scherm, het heeft ook een geweldige resolutie van 1440 x 2560 pixel. Met een enorm heldere 515 pixel per inch verhouding, komt het Super AMOLED scherm qua helderheid en kleuren goed tot zijn recht.

De Galaxy Note 4 stelt ook niet teleur als het neerkomt op rekenkracht. De telefoon heeft een 2.7GHz quad-core Snapdragon 805 processor met 3GB RAM geheugen, wat het een van de krachtigste telefoons op dit moment maakt.

De smartphone heeft een 16 megapixel camera en een enorm skala aan verschillende mogelijkheden. Zo kun je denken aan de S Pen, een split screen voor het tegelijk uitvoeren van verschillende apps en zelfs een UV sensor mag niet ontbreken. Het is dan ook de meest uitgeruste telefoon, voorzien van een mooi metalen scherm en een enorm kwaliteitsverschil met eerdere / oudere Samsung telefoons.

Ook goed om te weten is dat het een van de weinige telefoons is, die Cat.6 LTE ondersteund voor downloadsnelheden tot ruim 300Mbps. De Samsung Galaxy Note 4 is dan ook klaar en voorbereid op het LTE-A protocol in tegenstelling tot sommige concurrenten.

© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch