Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie
Je kent het wel: heb je net je telefoon nodig, is je batterij leeg. Zelfs in 2016 blijkt het helaas nog moeilijk om je telefoon, zonder tussendoor op te laden, langer dan 24 uur te gebruiken. Tot op heden is er nog geen nieuwe batterijtechniek op de markt en zullen we dus met trucjes moeten zorgen dat onze telefoon langer meegaat. Hier lees je 11 manieren waarop je de levensduur van je batterij aanzienlijk kunt verlengen.

tip #1: sluit apps af na gebruik
Dit klinkt heel logisch, maar wist je dat veel mensen dit nooit doen? Je telefoon is in staat om meerdere applicaties tegelijk open te houden. Hierdoor wissel je makkelijk tussen je spelletje en een binnengekomen Whatsappbericht. Als je daarna niet terugk...

Lees verder..
Dankzij onze mobiele gadgets, hebben we allemaal de kracht om vast te legen en te delen. Ook kunnen we, wanneer we willen plaatjes en videos bekijken van overal ter wereld. Dit heeft de manier waarop we onszelf uiten veranderd. Denk dan aan het maken van selfies, het posten van maaltijden op Facebook en onze opgeruimde kamer staat op Instagram..

Op dit moment lopen mensen rond met super krachtige mobiele telefoons op zak. Dit stelt ze in staat om elk moment van de dag vast te leggen in een super scherpe afbeeldingen. Over de afgelopen jaren, zijn de camera's beter en scherper geworden.. daarom dus ook dit artikel, met 8 geweldige tips om meer uit je smartphone camera te halen!

tip #1: infrarood

Lees verder..
De app Human is al erg populair op iOS en vanaf vandaag is hij ook toegankelijk voor Android gebruikers. De app is namelijk beschikbaar gesteld in de Google Play Store.

Ter herinnering, Human is een 'passieve applicatie' die is ontworpen om je te helpen gezond te blijven met een simpel doel. Elke dag, dien je 30 minuten of meer te bewegen en natuurlijk nog belangrijk: dit moet je vasthouden! Het bedrijf noemt dit de 'Dagelijkse 30' en zal je een vriendelijke notificatie sturen zodra je dit doel behaald hebt.

Ook is er vanaf vandaag een nieuwe feature toegevoegd genaamd: Human Pulse. Zoals in vele andere fitness apps, is het nu ook mogelijk om het op te nemen tegen je vrienden via een real-time score-board. In tegen...

Lees verder..
Door de hevige onderlinge strijd tussen de verschillende telecomaanbieders, profiteert de consument gigantisch. Telecombedrijven zijn in een continue wedloop om nieuwe abonnees binnen te halen en bestaande abonnees tevreden te houden.

ABN Amro stelde hierover afgelopen woensdag een rapport. In dit rapport, werd duidelijk dat de inkomsten niet meer komen uit de traditionele kanalen: bellen en sms'en. Juist nieuwe diensten, zoals dataverkeer dragen bij en ook diensten zoals Netflix, Spotify en WhatsApp.

Volgens ABN Amro, is de netwerk kwaliteit en dekking van belang om klanten te behouden. Ook een goede service en duidelijke abonnementen dragen hieraan bij. 'Bereikbaar zijn' lijkt daarmee een plek in te nemen in de ...

Lees verder..

© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch