Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

Twitter kondigt samenwerking met het bedrijf Lookup aan

gepubliceerd op 23 december 2015 om 15u06 door Simon


Twitter kondigt samenwerking met het bedrijf Lookup aan
Twitter heeft een samenwerking met het bedrijf Lookup bekendgemaakt. Lookup is een chat applicatie, dat consumenten in contact brengt met retailers. Het ondersteund gebruikers in het doen van aankopen en vinden van informatie, met een maximum van 140 karakters.

Lookup heeft vrij recent een investering van ruim $2.5 miljoen dollar binnengehaald. Onder de investeerders zat ook de co-founder van Twitter, Biz Stone. Het voordeel van Lookup, vormt het feit dat er gebruik wordt gemaakt van chat, in plaats van het vaak tragere surfen op internet of het gebruiken van meerdere applicaties (voor bijvoorbeeld vergelijkingen). Een winkel krijgt nu simpelweg een account bij Lookup en krijgt bestellingen binnen van chattende gebruikers!

Deze toevoeging is natuurlijk nog niet zo geavanceerd als de door Twitter aangekondigde 'koop knop'. Deze knop handelt aankopen namelijk direct af via Stripe. In plaats daarvan, zal Twitter binnen deze samenwerking acteren als een soort doorgeefluik. Aankopen en de invulling daarvan zullen geheel offline verlopen via Lookup.

Met deze samenwerking, veranderd Twitter in een soort persoonlijke assistent, zoals Facebook dit momenteel in Amerika test via Messenger M.
© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch