Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

T-Mobile gebruikers ontvangen de Samsung S7!

gepubliceerd op 1 maart 2016 om 13u29 door Simon


T-Mobile gebruikers ontvangen de Samsung S7!
Het internet stond er gister vol mee. De aankondiging vanuit T-Mobile naar klanten die een Galaxy S7 hadden besteld. Deze nieuwe telefoon van Samsung in de befaamde Galaxy reeks, kende nog geen originele releasedatum vanuit Samsung. Sterker nog, de afgelopen weken waren er zelfs alleen nog maar rumoeren over de look en feel van deze topper.

Ook vanuit T-Mobile was er geen officiële aankondiging gekomen. Er bestond zelfs onduidelijkheid over de vooraankondiging die per e-mail verstuurd was. Tot gister dan.. toen bleek dat de aankondiging van de verzending precies op tijd was. Het bleek zelfs dat al enkele Galaxy S7 toestellen in de handen waren gekomen van blije klanten.

Als je het Twitter account van T-Mobile moet geloven, dan is de officiële datum vanuit Samsung 11 maart. Wel schrijven ze erbij dat er hard gewerkt wordt om deze datum te halen en dat het geen verrassing hoeft te zijn als je het toestel al eerder in handen hebt. Reacties vanuit enkele medewerkers van T-Mobile leert ons dat de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge al verstuurd worden - op dit moment.

Zoals je kan zien zijn er zelfs al enkele trotse bezitters geweest die foto's van het toestel online hebben gezet. Geniet van de nieuwe telefoon T-Mobile klanten.. wij zullen nog even geduld moeten hebben tot de 11e!
© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch