Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

The Beatles komen naar Spotify, Apple Music en andere streaming diensten!

gepubliceerd op 23 december 2015 om 15u30 door Simon


The Beatles komen naar Spotify, Apple Music en andere streaming diensten!
Na een paar weken vol rumoeren, hebben The Beatles via de eigen website bevestigd dat alle nummers van de band beschikbaar worden gemaakt op Spotify, Apple Music en alle andere music streaming diensten. De muziek komt vannacht beschikbaar en is natuurlijk goed getimed met het oog op de komende vakanties. Voor de muziekdiensten is het ook een goede opsteker, sinds de laatste tijd veel artiesten juist weggaan bij streamingdiensten.

Ter herinnering, het duurde jaren voordat The Beatles de albums beschikbaar stelde binnen de iTunes Store. De albums kwamen beschikbaar in 2010, na jaren van speculaties en harde onderhandelingen tussen Apple en het bedrijf dat de rechten van de band vertegenwoordigt. Dit om meer album verkopen te realiseren, gezien de iTunes Store je ook individuele liedjes laat kopen.

13 remastered studio albums en 4 speciale album collecties zullen vannacht om 00:01 beschadigd komen op Spotify, Apple Music, Amazon Music, Tidal, Google Play, Slacker, Groove en Rhapsody. Spotify heeft overigens aangegeven dat zowel gratis, als betaalde gebruikers kunnen luisteren naar de muziek.
© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch