Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

Oh nee, mijn iPhone! Wat nu?

gepubliceerd op 28 april 2016 om 14u51 door Simon


Stel: je bent een avondje stappen, en net toen je jouw telefoon uit je broekzak wilde halen viel hij op de grond. De meeste telefoons van tegenwoordig overleven dat niet: het hele scherm is aan diggelen. De iPhone is nog wel te gebruiken, maar er zit nu wel een flinke barst in. Wat nu? De enige mogelijkheid (naast een gloednieuwe telefoon halen, natuurlijk) is om te kiezen voor een reparatie door een erkende smartphonereparateur.

Het gat in de markt
Er zijn steeds meer bedrijven die smartphones repareren. Steeds meer mensen hebben een iPhone, en een ongeluk zit toch in een klein hoekje. Iedereen laat wel eens iets vallen. Er zijn daarom steeds meer reparateurs van smartphones op de markt gekomen, die mensen met dit soort problemen willen helpen. Voor een kleine vergoeding (vaak net iets boven de honderd euro) helpen ze je maar al te graag mee met het repareren van jouw favoriete iPhone of Samsung, zodat je nog een tijd lang met je telefoon kan doen.

De enige optie
Met een kapotte telefoon is het vaak de enige optie nog rest. Veel telefoonleveranciers hebben wel een garantieclausule, maar val- en waterschade valt hier vaak niet onder. De enige mogelijkheid die dan nog overblijft, is je telefoon naar een reparateur te brengen. Maar je hoeft dat voortaan niet meer te doen bij de plaatselijke winkel in de buurt: je kunt er ook voor kiezen om dat via internet te regelen.

Het internet
Er zijn veel bedrijven die alleen werken via het internet. Je kan daar je telefoon naartoe sturen, en voor de rest wordt je alles uit handen genomen. Het maakt niet uit of je een iPhone of Samsung hebt, alles kan worden gemaakt. Ook voor wat minder gebruikelijke merken, zoals Nokia of BlackBerry, kan je ook bij deze winkels aan de slag. Je hoeft vaak alleen maar even je iPhone naar ze toe te sturen voor een voordelige reparatie. Binnen twee weken heb je alweer een prachtige nieuwe telefoon in je handen.

Van alles wat
Ook voor andere artikelen, zoals je MacBook of je IPad, kan je bij dit soort bedrijven terecht. Binnen een paar weken hebben ze jou prachtige Mac-artikel weer helemaal hersteld. Het maakt ook niet uit of je een van de latere modellen hebt, of nog rustig rondloopt met een oude MacBook Pro: van alle artikelen hebben ze de vervangende onderdelen ligge. Zo kunnen ze je meteen helpen.

De verzekering
Bij dit soort bedrijven wordt er vaak gewerkt met verzekeringen, zodat je reparatie ook nog wordt vergoed. Ze hebben vaak alleenstaande contracten waarin ze afspraken hebben gemaakt met verschillende particuliere telefoonverzekeraars, zodat ze hun klanten op deze manier beter kunnen helpen. Dus, stel je voor: je hebt pas je favoriete Mac-product laten vallen of er is per ongeluk een glas water op gevallen. Kies er dan vooral voor om je artikel naar een van deze websites te brengen, zodat ze je op een persoonlijke en fijne wijze verder kunnen helpen. Zo kan jij weer kan genieten van je favoriete producten.
© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch