Volg ons op Twitter

Mobiele fabrikanten

Advertentie

De fitness app Human is nu ook beschikbaar voor Android!

gepubliceerd op 5 januari 2016 om 15u43 door Simon


De fitness app Human is nu ook beschikbaar voor Android!
De app Human is al erg populair op iOS en vanaf vandaag is hij ook toegankelijk voor Android gebruikers. De app is namelijk beschikbaar gesteld in de Google Play Store.

Ter herinnering, Human is een 'passieve applicatie' die is ontworpen om je te helpen gezond te blijven met een simpel doel. Elke dag, dien je 30 minuten of meer te bewegen en natuurlijk nog belangrijk: dit moet je vasthouden! Het bedrijf noemt dit de 'Dagelijkse 30' en zal je een vriendelijke notificatie sturen zodra je dit doel behaald hebt.

Ook is er vanaf vandaag een nieuwe feature toegevoegd genaamd: Human Pulse. Zoals in vele andere fitness apps, is het nu ook mogelijk om het op te nemen tegen je vrienden via een real-time score-board. In tegenstelling tot andere fitness applicaties, draait het bij Human vooral om bewegen in en rondom de stad, het is dus niet zo dat het gaat om meer bewegen dan vrienden.

Het score-board vergelijkt hoeveel minuten je vandaag hebt bewogen, ten opzichte van je vrienden maar ook ten aanzien van mensen die in dezelfde stad als jij leven. Het is dus een leuke stimulans om beter te gaan presteren.

Wil je meer informatie? Dan kan je op elk gewenst moment de app openen om te zien hoe je het doet. Je hoeft niet zelfstandig aan te geven of je aan het lopen, fietsen of rennen bent, dat doet de app allemaal automatisch. In de nieuw toegevoegde timeline, kun je ook nog terugzien hoeveel calorieën je volgens de app verbrand hebt.

Vindt je het competitie gedeelte niet zo interessant, dan kun je dit simpelweg uitzetten. Wel zo prettig toch?
© 2010 - 2018 PhoneToppers | Docterskampstraat 2, 5222AM 's-Hertogenbosch